22 July 2011

pEnemuAn yAng pELik

Assalamualaikum :)

apa habaq kawan2. dah dapat cuti seminggu mestilah semua sihat kann. dah dapat jumpa pakwe makwe kan kan. eh aku tak. aku baik je. hehe.

okayla. sebelum aku start merepek baik aku straight to the point terus. semalam, aku saje2 je lah tekan butang stats, ngengada nak tengok stats aku yang tak seberapa ni. yelah, followers pun ciput je kan. *ecey, tacink plak. heh. then aku menemui sesuatu yang memusykilkan diri ini. jeng jeng jeng. ha, tgk kat bawah ni.


kalau korang perasanlah, entry tu aku tulis tahun lepas. ape pasal baru tahun ni ada yang baca lagi. pelik la jugak. yelah. aku tahu stats korang BERIBU RIBU. kalau aku 13 tu dah kira banyak la tu. dah boleh la menggembirakan hati aku ni. heh. aku bukan nak bebel pasal tu. aku nak tahu je apa pasal entry tu boleh jadi yang paling tinggi. cuba kau bagitau aku. musykil betul. cuba kau tengok yang ini pulak.


pelik kan. kan. hehe. hipotesis aku adalah. budak2 sekolah aku nak sukan dah esok, so diorang jadikan entry aku tu sebagai rujukan. kot la. amenda yang aku merepek ni. hurm. yelah. tu jelah yang aku nak tunjuk. point aku kat sini adalah ENTRY YANG DAH LAMA TAPI JADI ENTRY YANG PALING DIBACA. heh. okay. merepeks.

notakaki :: mesti korang rasa makan kerepek lagi bagus dari baca blog aku yang merepek ni kan. sedih lah aku :(

maaf, saya memang suka merepek
~unlimited love~

2 comments:

fatin syahirah :) said...

tapi rumah saya tak ada kerepek. macam mana ni ?

~unlimited love~ said...

@fatin syahirah :)

jadi kena lah layan blog saya yang merepek ni. hehehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...