20 July 2011

cuTi miD sEm


Assalamualaikum :)

hey there peeps!

gila lama tak update kan. kalau orang lain, time cuti la diorang update. aku ni, time cuti la waktu paling malas nak update. gila malas la aku. malas pun tak gila macam aku. eh, silap. gila pun tak malas macam aku. haa. baru betul. alah, kalau aku update pun benda2 merepek je yang aku update kan. haha. tkde point langsung. tak bermanfaat. ecey. sejak bila aku penah buat post entry yang bermanfaat. sedih la. kawan aku dah tak online dah. bz kan. dia kat matriks perlis sekarang. dulu, dia la yang paling rajin baca blog aku. pastu dia la yang paling rajin nak komen. aaa. rindu gila la kat kau. adoyy.

haritu aku baru je jumpa schoolmates aku. kitorang kira satu geng ah dulu. bila jumpa diorang aku rasa macam A LOT have changed but we can still laugh, makan2, sembang macam dulu. sumpah rindu zaman sekolah. then, bila aku cakap kat aja yang aku kat puncak tak tegur pun kawan aku yang satu tu. even slalu gak nampak. kat kafe. kat dkk. damn. sumpah rindu nak cakap dengan kau. tapi masing2 ego TINGGI gila. masing2 tunggu sape nak start tegur dulu. memang berjanggut lah kan. sh*t lah. tak boleh ke kalau kau yang tegur aku dulu ha?? takkan kau expect aku nak pegi dekat kau, tegur kau depan kawan2 kau. dah la selalu jalan ramai2. macam pompuan tahu?? aku pun slalu jalan sorang2. not that aku tkde kawan. it's that aku nak pegi tempat lain, diorang nak pegi tempat lain. so, jalan pun asing2 la. sooo, kalau jumpa aku kau pecah la dari kawan2 kau kejap. tu pun tak boleh ke??!! bukan aku mintak banyak. urgh. dah jadi sesi luahan perasaan plak kat sini. adoyy. suppose ini bukan diari cyber aku tahu? aku ada la diari, tapi tak tulis selalu je. aku bukan stok yang tulis hari2. aku jenis yang tulis bila aku rasa rajin nak tulis je. hehe.<<< jadahnye aku merepek ni. adoyy.

oh. nak cerita pengalaman balik ke kampung halaman kali pertama. cis cis. ayat tak boleh nak blah lagi ke. fine fine. gilos betul la budak ni cakap sensorang. heh. lantokla. okay2. dah2 le tu. aku balik rumah hari sabtu memandangkan hari jumaat tu kelas aku habis lambat. so, aku expect tak ramai lah yang balik hari sabtu kann. jadinya, pagi2 lagi dah tunggu bas. elok je aku turun, bas pun sampai. terbaik wokk. mula2 naik kat raff, bolehla. tkde la ramai sangat. but still aku kene berdiri. malang betullah. tiap kali naik rapid je mesti aku kene diri. tak faham betul. then bila sampai je angsana. pergh. ramai GILAA. sumpah. dah macam sardin dah aku rasa dalam bas tu. adoyy. pening, pening. perjalanan yang mengambil masa sebanyak 45minit kott terasa macam 8jam weyh. aku mengucap je sepanjang perjalanan. dah la pakcik tu bawak laju gila babas. hadoyai. sabar je lah. aku fobia betullah driver bas yang drift+bawak laju2 bas ni semenjak malam tu. oh, itu cerita lain. heh. lain kali aku cerita.

lebih kurang macam ni lah pakcik tu drift

aku dah lalok2 dah dalam bas. kalau muntah memang tak selamat la orang yang kat depan aku. maaf ye bang. heh. oh. itu je yang aku nak cerita. HAHA. memang meroyan lah aku ni. nanti2 lah aku update lagi bila kondisi otak aku ni betul sikit. mereng je aku rasa sekarang ni. hehe.

till then, adioss.


merepek tak tentu hala je keja aku ni -.-
~unlimited love~

2 comments:

fatin syahirah :) said...

pak cik rapid suka bebeno ehh merempit. tensi aku -.-

~unlimited love~ said...

@fatin syahirah :)

pakcik rapid memang. diorang ada hati nak drift tapi tulah, tak layak. haha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...