25 July 2011

misS nUruL FarHanah

Assalamualaikum :)

tak tahu kenapa semalam aku tetiba gatal bukak blog kau yang dah bersawang berpenunggu tu. baca entry-entry kau yang dulu-dulu, berjaya menarik aku ke zaman sekolah kita. sumpah. aku rindu kau NURUL FARHANAH BINTI AMINUDIN.


tak nampak? meh sini aku tulis balik

okeh! hm aku tetibe teringat satu peristiwa nih. mase tuh aku demam teruk giler. a few days pastu, member aku nih pon demam. teruk giler. pegang baju die je pon, da boleh rasa kepanasan die tuh. transparent betul. pergh risau aku. so aku decide untuk tak pegi prep malam tu, jaga die kat bilik sakit. jaga ngan tul dan cien. ntah kenapa tahap risau aku menggunung giler. adik aku sakit pun, aku takla serisau nih. that time i know, I LOVE HER. pernah lah jugak kami bermasam muka sebelum nih. tapi lepas restu ilmu, kami juz forget bout it. no need to hold grudge right?

bukan aku tak pernah baca entry kau ni. pernah. tapi kali ni lebih memberi kesan yang mendalam kat aku. heh. sapa tak sayang kawan kan. kau pernah jugak mention dalam entry kau yang lain yang kau rasa macam kau sorang2 je perasan diri kau menyayangi kawan2. diorang tak sayang kau pun. no doubt aku pun pernah rasa benda yang sama. macam loser kan? aku bukan jenis yang suka meluahkan perasaan aku kalau bukan itu perasaan aku. ah, kau faham kan apa yang ingin aku sampaikan. so, di sini aku nak mengumumkan bahawa :


dear cik NURUL FARHANAH BINTI AMINUDIN,
i truly love you my friend :)


notakaki :: entry kali ni berunsur ala-ala jiwang sikit ye. maaf.

sumpah rindu kau
~unlimited love~

2 comments:

Nurul Farhanah said...

miraaaa! sumpah terharu gila nk matiii! thanks a lot my dear! sori sbb bce lmbt,respon pon lmbat.hee. i love you more lah budakk! please dont forget our memories together tau! :D

~unlimited love~ said...

@nurul farhanah

haha. takpe aku faham. takkan aku lupakan memori indah kita bersama. ececey. ayat cannot go betul. heh.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...