20 February 2011

hEnfOn baRu

baru2 ni mak aku selalu membebel kat aku. suro aku tukar ringtone dia kasi lagu yang sedap sikit. aku pun runsing sangat. sebabnya henfon mak aku ni jenis yang up sikit dari 3310. ade kaler ngn radio. tapi sound dia cam lbey kurang ngn fon 3310 ah. kalau nak lagu, style lama. kene beli dari newspaper ke hape. tak boleh download. runsing kan. aku ni jenis yang tak sabar. jadi aku pass task tu kat akak aku. naseb baik time tu akak aku ade kat uma. fuh. lepas satu bala.

smalam mak aku ngn ayah aku pegi ipoh. escort anak murid mak aku. diorang ada pertandingan bowling kat sane. aku kene tinggal lagi. adoyy. sedey betul. then balik2 uma diorang tak balik lagi. aku pegi la kunci grill. yela. nanti mat indon serbu masuk umah aku. tak pasal2 pulak kan. then aku dengar bunyi kereta. parents aku da balik. yipee. perut da berbunyi rock hard core dah.

aku pun dengan baik hatinya bukak lah grill pintu tu kan. mak aku masuk. lepas tu ayah aku pulak masuk. tiba2 je dia cakap. mira, kau dah gemuk la. pulak da. bapak aku ni kenapa. demam ke. adoyy. pastu aku nampak something kat tangan dia. siap sorok kat belakang lagi. cam orang nak bagi surprise la kan. aku pun serkap jarang la cakap abah bli henfon eah. jeng3. betul weyh. ceyh. parents aku ni. aku takde sakan je diorang shopping. haih.

dua2 beli fon yang sama. yang tak boleh bla nye, parents aku da siap buat plan lagi konon2 nak terkejutkan aku yang diorang beli fon baru. diorang plan camni. konon2 mak ak call lah bapak aku. nanti time nak angkat call tu nampak la fon baru dia yang shining berkilat tu. hoho. lawak kot.

then bapak aku pegi pasang lagu kuat2 dari fon dia kat dalam bilik. pintu bilik terbukak of course la dengar sampai ruang tamu kan. time tu aku tengah tengok tv. aku bengang ar. mana dengar orang yang kat tv tu kalau bapak aku pasang kuat2 kan. aku pun ape lagi, kuat kan la volume tv tu. ahaha. aku menang. :P seyes childish betul bapak aku. dia nak showoff kat aku la tu ade fon baru. haih. malas aku nak layan orang tua ni. huhu.


p/s : parents aku dah tua2 ni baru nak nampak romantik nye. pelik betul. -.-'


jeles sebenarnye. hehe
~unlimited love~

6 comments:

Nurul Farhanah said...

HAHAHA.PTUT LA ANAKNYA ROMANTIK.HAHA.NAK NO FON AYAH! HEEEE

~unlimited love~ said...

@nurul farhanah

haha. aku dari kecik da romantik doe. takyah tunggu da tua. eheh. kau nak wat pe no ayah aku haaa??

Nurul Farhanah said...

nak ngorat.hahahahaha.mira, anakku!heee

~unlimited love~ said...

@nurul farhanah

heyyy..!! reject..!!

LoLLy~ said...

lololol..mms sket gmba hp baru

~unlimited love~ said...

@lolly~

malas laa. kau suro la mama. fon tu nokia c3.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...