28 February 2011

kiNi ku juGa boLeh MemaNdu :)


pagi2 lagi aku dah bersiap-siap nak pergi tempat aku belajar kete. yes, i'm taking the test today. fuhh. cuak siot. but then i act cool je la. eheh. biasa la kan. aku kan cool. haha. sumpah bajet. hee. dan dan ade budak tu semart weyh. haha. cuci matalah sikit :p

okay. malas nak cite panjang. pokok nya aku lulus test kete dengan sekali buat je. akak aku repeat. haha. aku berjaya mengalahkan dia. :p

then aku pergi kerja(sian aku kan). lepas tu aku call mak aku. text semua orang yang aku rasa aku nak text. then adat call. pastu aku call ajey. dah lame tak dengar cite pasal ajey kan. tibe2 malam tadi terasa nak txt dia. dia reply lambat sangat sebab dia tengah keje laa. closing pulak. penat siot.

then tadi borak lama gila sampai habis kredit adik aku. haha. sape suro kau pegi hostel kan. hee. basically dia tenga keje kat satu restoran kot dekat2 uma dia. jalan kaki je beb minah ni. cayalah ajey. salute sama lu. gaji dia seribu lbey wa cakap lu. gila laa. gaji aku separuh je dari gaji dia. jeles aku. huh. rindu doe nak lepak ngan minah ni lagi. dulu salu gak wat mende pelik ngan dia. eheh. tak payah la diceritakan di sini ye. hehe.

notakaki :: aku just nak cakap aku lulus test je sebenarnya. hee. :)


senyum lebar-lebar
~unlimited love~

9 comments:

Nurul Farhanah said...

woah! u've juz got ure license. gempak bhaiii!
btw, sangat la berkurun lamenye tak dgr citer ajey. :)

Izzatulisme said...

tahniah sahabat! nanti bawak aku pergi pusing-pusing ti. hahah

LoLLy~ said...

hahaha bragging huh...lesen kete je pownnnn...bukan lesen kapal terbg,hak3

result spm celen gua la, ade bran?

~unlimited love~ said...

@nurul farhanah

yeay. aku da dapat. kau bila lagi? hehe. ye, saya juga amat merindui insan yang bernama ajey. hee~

~unlimited love~ said...

@izzatulisme

no hal la. :)

~unlimited love~ said...

@lolly~

sukahati aku la. at least aku tak perabeh duit abah kene repeat kaaannn :p.

insyaALLAH aku akan berjaya dapat straight a. aminn. :)

LoLLy~ said...

ameen ;)

tak yah baya r repeat...ke kene baya?

~unlimited love~ said...

@lolly

kene laaaaa.

Anonymous said...

mengapa tidak:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...