29 September 2011

tAk kEruAn

Assalamualaikum :)

hey there gang. what's up?

harini merupakan second last paper iaitu chemist. susah gila babeng wa cakap sama lu. dia punya soalan tak boleh nak belit lagi ke. berpinar aku tengok tau tak. @.@

next paper is on monday. 3 hari yang ada sila balun, tibai, bantai sepenuhnya ya. jangan nak main-main sangat lah. physics kot. nak mampuh? haha. takde lah mampus sangat kan. kehkehkeh.

carry marks macam hampeh. but highest is physics, peliks je. tutor aku ni pemurah sangatlah. bagus-bagus. kenapa tak semua tutor macam u, kan bagus kalau u jadi tutor i untuk semua subject. mesti carry marks i tinggi-tinggi tak pun dapat fullmarks je semua. tak gitu. haha. memang harapan lah kan. 

tapi serious lah wa cakap sama lu, exam kali ni aku dapat rasakan yang aku main je kejenya. bukan nak kata aku ni terror sampai takyah study pun takpe. kalau macam tu memang bahagialah aku dik ooi. entah lah. macam chemist, aku mana sentuh chapter yang dah masuk untuk test 2. konon-konon dah cukup revision lah untuk chapter tu, aku fokus chapter yang depan-depan je. ceh, takdelah fokus mana kan. 

rasa nak sepak-sepak kerusi orang depan pun ada tadi. sumpah sedih gila woo. aku tak tahulah what's into me, yang membuatkan aku takde mood nak belajar segala bagai. grr. geram tahu.

kene beli ubat rajin + mood untuk belajar. ada jual tak? eh, lupa nak bagitahu. aku start amik multivitamin semalam. untuk apa eah? entah aku pun tak ingat pharmacist tu cakap apa dekat aku. basically untuk melengkapkan segala macam vitamin yang tak cukup dalam badan aku ni ha. hoho. pastu, roomate aku cakap atuk dialah, ayah dia lah yang makan vitamin tu. and i was like WHAT?!! biar betul, ni ubat untuk orang-orang tua. cis cis. takpe-takpe. kita wait and see dulu, functional ke tak vitamin ni. ayat sedapkan hati sendiri, haha.

mama, abah, saya mintak maaf dulu ye kalau result tak memberangsangkan. huuu. ampunnn, tak sengaja. eh, boleh pulak. heh.

eh, aku rasa nak update sikit je, tengok-tengok tertaip banyak pulak. eleh, bukan ada orang baca pun kan. hoho. k lah. nak sambung buat kerja yang tertunggak.

tak tahu nak letak gambar apa. haha.

adios,
~unlimited love~

2 comments:

ekabukanmakcikkau. said...

aku nyampah chemist lapan kali ganda dari aku nyampah physics. mencikkk!

~unlimited love~ said...

@ekabukanmakcikkau.

haha, bagus2. ada geng.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...