19 March 2011

kAwAn Ku kAya

sekarang ni aku rasa aku dikelilingi dengan orang kaya lah. betul laa. bukan aku berangan tapi memang betul2 punyeee. kau tak percaya sudah. kadang2 aku rasa kawan dengan orang kaya ni susah jugak.

yelah. kan orang kaya ni paling kurang pun ade la sorang dua yang dengki kat dia, tak pasal2 nanti kite pun kene aim jugaak kann. betul tak. lagi, nanti orang kata kita ni nak amek kesempatan lah, apelaah. padahal, dia yang bermurah hati nak belanja kita kan kan. pastu nanti mulalah family dia larang kawan lah, kata nak kikis hartalah, itulah, ini lah. adoyy. susah betul kawan dengan orang kaya ni.

eh. eh. aku bukan salahkan orang kaya yang nak kawan dengan aku. taakk. tidak sama sekali. aku cuma nak cakap yang SUSAH BETUL KAWAN DENGAN ORANG KAYA. yelah. kau dengan aku, mana sama darjat maa. yelah. memang kau kate sekarang ni mane ade mende2 cliche macam ni dah. ni semua terpengaruh dengan drama je.

hey hey. fikir lah. drama tu diinspirasikan daripada cerita benar. betul tak. yolah. mesti ade sedikit tokok tambah dari imaginasi si pengarah, but the main idea mestila betul2 berlaku punye. dan dan. zaman sekarang ni lah yang lagi banyak bende macam ni berlaku. percayalah kat aku. tara tipu punyaa. hee.

tapi, tapi, aku SUKA GILAA kawan dengan kau. betul maa. ini memang sumpah TAK TIPU. yelah. aku mane pandai nak tipu2 ni doe :p ape2 pon orang nak cakap, aku still suka kawan dengan kau okay :)

notakaki :: result yang bakal keluar menjanjikan pelbagai persoalan sama ada masa depan ku bakal diwarnai dengan pelangi mahupun tiada warna tetapi akhirnya warna pelangi jugak yang akan keluar. *faham tak nii. insyaALLAH, all will go well. amiinn.


hajatku tak kesampaian. sabar -.-
unlimited love

4 comments:

Anonymous said...

wah...kdg2 org kaya xpkr pn pasal darjat ni..hehe:) org yg dengki 2 ja pkr mcm2..hahah

~unlimited love~ said...

@anonymous

ouh eah. begitu ye. :p haha

Anonymous said...

ya begitu la..suma org mesti pkr org kaya ni hanya tgk drjt ja...sbnrny xpn:-P hahaha

~unlimited love~ said...

@anonymous

yelah tu :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...