24 March 2011

aLhamduLiLLah...

okay. da agak2 panas isu ni. yela isu ape lagi kalau bukan RESULT SPM. ye. aku ta dapat straight A. 7 je. alhamdulillah. bila teringat time aku amek result, nanges2 segala bagai semalam, baru aku sedar yang aku langsung tak bersyukur pun. ya ALLAH. sungguh la manusia ni ta pernah nak bersyukur. aku just nampak yang B je. yang A tu aku buat2 tak nampak pun. secawan gak ar aku nanges semalam. bukan nak cakap yang aku ni belambak A, tapi yelah, nak point kat sini yang aku ni tak bersyukur orang nye. haha. okay. kini aku sedar yang aku SANGAT bersalah. dan kini aku mulai bersyukur terhadap nikmat yang ALLAH bagi.

anyway congrates kat budak2 yang dapat straight A's. bagi yang tak tau. meh sini aku bagitau.
MELLISA
ADAT
HAZIMAH
LEHA
FARAHIN
SAIFUL
NABIL
AMANI
FATIN DAMANHURI
FARUQ
SHAHIRAH SULAIMAN
PAIE
AZWA
FARAH ADIBA

(kalau aku salah sory eah)
congrates korang!! aku happy untuk korang. bagi yang sipi2 nak dapat straight A tu jangan kecewa lama2. ingat. bersyukur. semestinya ada hikmah disebalik tu. percayalah. ALLAH tahu ape yang terbaik untuk hambanya.

notakaki :: rasa bahagia bersiar2 bersama aja, cien dan adat :)


ade orang belanja aku, time kasih ye :)
~unlimited love~

6 comments:

Nurul Farhanah said...

hm.betol2.kite pun nangeh jugak.ish tak besyukur betol kite.Allah da tetapkan yang terbaik untuk hamba2Nya kan.tinggal kita nak usaha je.Kite berharap sgt supaya Allah bukak jalan seluas2nya untuk kite dan yg lain2 dapat smbung belajar.even result tak cemerlang mane.Aminn..mira mira.doakan kite yeh.:)

~unlimited love~ said...

@nurul farhanah

yeah. setuju. even result tak gempak mane tak semestinya tak de future dah. kalau ALLAH tak bagi susah sekarang nanti bila dah senang kita tak reti nak bersyukur. betul taakk. :) semoga kita semua berjaya dalam kehidupan masing2.

syazaraof said...

seronok beronggeng dengan kau juga mira (:

yupp.tepat benar.aku rasa aku pon xbersyukur time ambil result.
Allah nak test kita tue kan.dia nak buat kita sedar.

~unlimited love~ said...

@syazaraof

betulllll tuuuu!!!

Anonymous said...

sama-sama..hahaha

~unlimited love~ said...

@anonymous

:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...