12 March 2011

eNciK zEkRi

tahniah buat encik zekri kerana telah berjaya menamatkan zaman bujangnya. selamat pengantin baru ye cikgu. semoga cikgu kekal bahagia dunia akhirat. and maaf even rumah saya kat teluk intan tapi tak pegi majlis cikgu tadi. saya keje maaa. hanya menghantar sms buat pengganti diri. itupun taktao cikgu bace ke tak. takpe2, saya faham. cikgu mesti busy nak buat itu, nak buat ini.

aku JELES GILAA sama aja sebab, memandangkan dia keje kat butik pengantin, dan secara kebetulan cikgu tempah baju kat situ makanya dapatlah aja bertemu dengan cikgu. nak jumpa cikgu gila2 la doe. huhu. cdey2.

entry harini pendek je lah ye. hehe. tatao nak tulis hape lagi. hee.

SELAMAT PENGANTIN BARU MR ZEKRI
SEMOGA BERKEKALAN DUNIA AKHIRAT
SAYA SAAYAAAANG CIKGU :)


notakaki :: ade orang buat statement pelik kat aku harini. tatao nak amek serious atau tak. hurmm.



hari yang AMAT merunsingkan
-unlimited love-

6 comments:

Nurul Farhanah said...

wah! cikgu kawen cikgu kawen..

btw, ape yg runsng sgt tuh? sy rase sy pham statement pelik tuh. hee. juz wait reaksi die yg sterusnya. :)

~unlimited love~ said...

@nurul farhanah

ye. cikgu kesayangan aku dah kawen. huhu.


weyhhhh!!!apehal kau tahu doe. sakai siootttt!!

Izzatulisme said...

ahaha. siot aja dpt jumpa cikgu zek. bapak jeles! adoi~ haha. aku baru nak tanya korang pergi ke tak kenduri cikguu..

Nurul Farhanah said...

miraa: kite mane tau lahh actually. agak2 je. :)

~unlimited love~ said...

@izzatulisme

tahu takpe. jeles gila aku sama aja. huhu. frust menonggeng dah aku kau tahu. adoyy.

~unlimited love~ said...

@nurul farhanah

kau memang. takpe2. buat taktao je statement yang pelik itu. :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...