05 March 2011

My 8tEeNtH biRthdAy


first of all aku nak ucap bebanyak terima kasih kepada rakan2 yang mengwish aku baik melalui fon ataupun facebook. thanks all :)

basically hari ni aku duk melepak je kat uma. takde buat ape2 yang menyeronokkan pon. huh. BORING SIOT. macam takde life je. takpe. redha je lah. dah dapat free call, jadi aku menghabiskan sisa2 hidupku kat umah dengan menelefon orang2 tersayang. eheh. yang maxis je lah ye. yang celcom harap maaf. bukan percuma. mahal doe. korang lah yang sepatutnya call aku. huh.

aktiviti di hari jadi ::
1. bangun subuh
2. tidur balik (eheh)
3. bangun lagi
4. breakfast
5. call orang
6. masak untuk lunch (sian, bufday pun kene masak. adoyy)
7. mama ajak pegi ti (tapi tak kasi aku drive. dah excited dah. haih. *mengeluh lagi)
8. balik umah tibai kek sorang2 tanda protes (amek kau. nak termuntah aku)
9. call orang lagi (yang ni seronok. :) )
10. tido

BOSAN KAANNNN. SIAN GILA KAT AKU DOE. HAIH. *mengeluh lagi sekali


notakaki :: thanks for not texting, not calling and even not answering. REALLY made my day. btw kalau kau masuk hospital ke hape TOLONG bagitau laa. risau aku. -.-


thanks ALLAH sebab bagi aku hidup 18tahun kat dunia ni. :)
-unlimited love-

6 comments:

Nurul Farhanah said...

yeah! kol afif soh die nyanyi kan?ahaha.sengal.
btw,sape masok hspital??

~unlimited love~ said...

@nurul farhanah

haah. setakat sebaris BAIK TAK PAYAH. huh. mood aku tak berapa nak elok ni. adoyy. takde. kot2 la masuk hospital. mane la tahu kaann. hee.

Syuhadaa :) said...

happy birthday mira!
birthday kau sama dengan kakak aku :))
anddd aku pun melantak cheese cake macam nak muntah dah. HAHA

~unlimited love~ said...

@syuhadaa

thnx thnx :)
wish kat dia eah. mesti dia punye bufday tak seboring aku doe. adoyy.

sumpah. nak muntah da aku rase makan kek tu. cuma sebab protes punye pasal aku wat2 cool je. eheh.

Izzatulisme said...

ohh miraaa~~
terima kasih kerana menelefon aku..
terharu terharu!
happy birthday lagi sekali ye syg!

~unlimited love~ said...

@izzatulisme

welcomewelcome. thanx :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...