20 March 2011

piNk?? Euww..


ape perkara pertama yang terlintas kat kepala hotak korang kalau tengok ade aweks pakai pink? *eeii, gedik sioottt. camne plak kalau ade mamat yang pakai? *erk, jambu nya manusia ni.

kan kan. mesti persepsi korang camni kan. bhahaha. okay. aku tak salahkan korang sebab memang dah budaya masyarakat cam tu kaann. nak buat camne. aku bukan lah nak kata yang aku ni suka pink. no. tade lah minat sangat. tapi bley bla la. ahaha. okay. aku suka jugak la pink ni. tapi bukan yang fanatik gila babun sampai semua bende pun nak beli kaler pink eah. itu bukan aku. aku suka memenuhkan rumah aku dengan warna2 yang berlainan. contohnya bila aku beli baju mesti aku fikir kaler ape yang tade lagi kat almari aku tuh. tade la aku nak borong semua baju kaler pink. ooh tidaakk.

okay. persoalannya sekarang kenapa warna merah jambu itu dikaitkan dengan sifat keperempuanan? kadang2 aku pelik jugak. hurm. ada sesiapa yang boleh tolong jelaskan??

dan. dan. aku rasa menyampah dengan perempuan yang rasa pink is totally a NO NO for them. kenapa eah? pelik aku. padahal dia suka je pink tu. tapi bajet tak suka. lagi satu yang bajet tanak terlalu menjadi perempuan. maksud aku, too girly. kadang2 aku sungguh tak faham dengan masalah mereka ni. boleh tolong faham kan aku?

serius aku rasa menyampah gila dengan manusia yang seperti ini. apa masalah mereka ye agak nye. sungguhlah aku tak faham mereka ini. pink itu cute apeee. hehe. gila. mesti semua ingat aku fanatik pink. tak bley bla. pernah gak ar ade orang tu kuarkan statement yang sebegitu rupa terhadap diriku ini. bhahaha. sumpah lawak doe.

okay. enough merepek. get straight to the point please. damn. aku memang tade point pon. saje ngengade nak menaip padahal tade point pon. kesian kamu yang kene bace bende yang merepek ni. kadang2 aku rase kalau dah ade idea banyak bebenor la pulak. kadang2 tu satu bende hatta sebesar kuman pun tarak. macam sekarang ni laaa. nanti bila2 aku dah ade idea aku sambung eah. hee.


harap maaf
~unlimited love~

9 comments:

~unlimited love~ said...

aku baru perasan yang blog aku ni kaler pink!! lol :D

Nurul Farhanah said...

HAHAHA.baru perasan kah amoiii??!

Izzatulisme said...

dulu aku tak suka pink. bukan sbb pink girly. tp sb aku rasa pink macam sakit mata. haha. lepas tu, aku mula belajar menjadi perempuan, aku dah mula kumpul pink. lama2 collection aku byk pink. haha. tanpa aku sedari. hahaha

Nur Syaheela said...

bulih pulak die x perasan blog die yg terang benderang dgn kaler pinkie niee.ahaha

~unlimited love~ said...

@nurul farhanah

yela aunty!! hehe

~unlimited love~ said...

@izzatulisme

kita samalah tul. aku pun dolu2 ta suke pun pink. tapi aku tengok barang2 aku semedang je pink.lawak btol laaa.

~unlimited love~ said...

@nur syaheela

haah. aku baru perasan doe. :p

Syaza Mar'iyah said...

i love this entry. pasai paa? pasai aku rasa ni isu semasa. HAHA :D

~unlimited love~ said...

@syaza mar'iyah

isu semasa eah ni. haha. aku tak perasan la pulak. nanti aku tulis BANYAK2 lagi pasal isu semasa eah.:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...