13 June 2012

Jual-jual

Assalamualaikum :)
Walaikumussalam.

Fewwitt, harini tak payah masak so aku takde keje selain basuh baju dan jemur kain. Haha. Teruk betul. Itupun nak bagitau ke. 

Memandangkan cuti ni aku tak kerja, jadi aku pun mengambil keputusan konon-konon nak jadi business woman lah. Hehe. Ini semua atas dorongan classmate time aku kat asasi. Thank you Mallynn! Dia pun ada buat bisnes jugak. Konon-konon usaha sama lah ni. Dia jual baju aku jual tudung. Sila lah check out bisnes kawan aku ni kat facebook. Nama kedai dia CliqueChiqueShoppu. Berbelit lidah aku nak sebut hah. Tak pernah la pulak aku tanya mana dia dapat nama kedai dia ni. Sedap sangat. Aku punya kedai simple je. Tak tahu nak letak apa, aku letak lah TripleF Boutique, sempena nama adik-beradik aku yang semuanya start daripada huruf F. Comel tak aku. Hehe.

Sesaja je nak promote page aku bagi reramai like. Eh, takkan nak like je? Beli pun kene okay. Opps, ni macam dah kes paksa je ni hehe. 

Nilah benda yang aku jual, tudung bawal tone pun ada, meh la beli, hehe.

K bai, dah malu sebab promote diri sendiri >.<

saya bisnes woman sekarang okay :P
~unlimited love~

2 comments:

Nurul Farhanah said...

mira,tudung ni labuh tak? mksudnya tak pendek sgt kan?

~unlimited love~ said...

@Nurul Farhanah

yang ni saiz dia standard je, tak labuh, tak singkat. kene pandai pakai la ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...