30 March 2012

Tangan Punya Kerja 2012 Giveaway

Assalamualaikum :)
Waalaikummussalam.

Memandangkan tengah cuti sem yang agak lama 6 bulan kot aku cuti, huuu makanya, dengan ini aku bertekad untuk membuat satu entry pasal satu giveaway neh,

tadaaaa!

Oh yeah, sapa tak kenal blog ni memang nak kene cubit. kehkehkeh. Aku mula kenal dengan blog ni sebab member aku yang kenalkan. Owner blog ni rupa-rupanya senior kawan aku ni masa kat TGB dulu, haaa kantoi, haha. Aku suka gila baca blog dia ni sebab, tak payah baca sangat. Tengok gambar je. hehe. Yup, aku memang suka gila baca komik. Kat rumah je ada berpuluh koleksi komik. Makanya bila ada blog yang berunsurkan komik macam blog Faten Osman ni, haruslah di follow, yedak hehe. 

Entry yang aku paling suka entry yang ni, sebab aku pun pernah buat perkara yang sama, hoho malu, malu >.< Rasanya dah okay dah kot blog ni, tak serabut sangat. Cuma kadang-kadang tulisan kat lukisan tu kecik sangat, sakit mata nak baca, hehe gua tau gua rabun =.= 

Kalau boleh nak tote bag lah sebab nak bagi hadiah untuk birthday kawan aku minggu depan, hehe. Kalau boleh dapat lah kan, huuu.

aku tahu entry aku best, cepat bagi hadiah, haha.
~unlimited love~


4 comments:

faten osman said...

hee. terima kasih turut serta dalam segmen ni dan atas semua cadangan yang diberikan ^u^

tunggu sampai minggu depan k untuk keputusan.

~unlimited love~ said...

baikkk, thanks for stopping by anyway :)

Aujinz said...

FatenO memang power.. aku suka kartun dia.. koh koh koh

~unlimited love~ said...

yup, tapi sekarang dah jarang update, sedih lah sobs ;(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...