27 February 2011

mEngHiLangKan diRi


baru2 ni aku menghilangkan diri. bukan ke mana2, cuma menghilangkan diri dari alam virtual ni je. it's just that aku takde laptop sendiri yang aku boleh conquer sorang2. yolah. belom masa nya lagi saya memerlukan sebijik mesin yang bergelar komputer riba.

sekarang ni tengah menyibukkan diri dalam menjayakan satu projek mega ni. bukan untuk sape2. untuk kepuasan diri sendiri je. seronok lepas tengok mende alah tu siap. hehe. padahal tak siap lagi. i'm still working for it. hehe. baru ku perasan that i really have passion into this. gila ke. but aku tak rasa nak jadikannya sebagai kerjaya aku la. just as a hobby :) an interesting hobby.

besok aku test kete weyh. doakan la aku ye. da ramai da kawan2 yang sudah memiliki lesen. harap aku boleh join the club besok :) tadi asek kene marah je sebab tak bawak kete dengan betul. harap esok tak jadi macam tu lah kan. hu.

ade orang kata esok result kuar, 7hb la, 14hb la. walaupun orang kata tak payah fikir laaah. tapi aku still nak fikir jugak. aku still nak merunsingkan diri jugak. haha. saje2 mentensionkan diri best jugak. eheh. harap satu batch nova x, 100% dapat a+. biar semua orang ternganga tengok result kita. biar semua orang tak underestimate kita dah. amiiinnn. :)

tadi ternampak kawan lame dari jauh. lambai je sebab dia tenga lepak ngan kawan2 dia. tak nampak plak kawan dia sape. kot2 la aku pun kenal kan. eheh. tadi pakcik kate kau nak masuk kedai eah. ahaha. asal tak masuk je weyh. sakai. kan aku dah kata kalau kau datang mesti aku menyorok. :p kau pun nak amek lesen lusa kann. all the best la ye. jangan langgar kete orang ye. hoho.

ade orang tu kata dah potong rambut. macam mane lah agak nye style rambut kau ye. skarang ni budak laki sabda semua stok nak simpan rambut panjang je. batak sangat dah aku tengok. macam orang asli pun ade jugak. sendiri mau fikir lah ye. patut la interview keje tak dpat. mane nak ade strategi pasaran kalau pekerja style rambut cam tak mandi 8ploh hari. hoho. maaf. tangan tak terkawal menaip semua ini. hehe.

orang lain pulak kata nanti nak masuk english class. wahh nanti kau stok speaking je laaah kan. kau hebat dari aku laa. tolong confident sikit ye bang :) aku suruh pegi klang tanak. gedik je.

p/s :: mesti kau rasa annoying gile kan bace entry ku ini sebab tak best pon. hoho. MAAF.

rindu kau la cyall
~unlimited love~

6 comments:

Nurul Farhanah said...

haha.tau takpe.semua stok nak simpan rambut.mak tnjuk mase result gamaknya.haha.
btw, si die tu mmg gedik.malu konon nak g klang.gedik! hha

~unlimited love~ said...

@nurul farhanah

bak kata aku, diorang tu memang batak. mentang2 la tade orang nak marah suh potong rambut dah kan.

kau ngan dia sama je laaah. tak faham aku relationship korang yang amat complicated ni. adoyy.

Izzatulisme said...

FIRST, AKU AMIN KAN DOA KO. KALAU ADA 40 ORG YG AMINKAN RAMAI2,INSYAALLAH TERMAKBUL.

SECOND, MMG DAH MACAM ANAK SAKAI DA SEKOR2 AKU TGK DIORG TU RAMBUT BAJET INDIE LA NAK SIMPAN PANJANG2. MCM STOK INDON BANGLA PUN ADA. HAHA

KETIGA,RELATIONSHIP DORH MMG SGT RUMIT. DUA DUA GEDIK. HAHA

SEKIAN.

Nurul Farhanah said...

erk.pembetulan di situ.sye tdak gedik! hahaa

~unlimited love~ said...

@izzatulisme

first :: thnx sebab bagi komen panjang2

second :: kalau ramai yang baca blog ini insyaALLAH mereka akan mendoakan jugak. dalam erti kata lain, sila promote blog saya. eheh.

third :: diorang memang suka memanjangkan rambut. sebahagian dari hobi mereka katanya.

forth :: ye. mereka memang gedik. eheh

last but not least :: asal kau gune HURUF BESAR doe. runsing aku.

~unlimited love~ said...

@nurul farhanah

siapa makan belacan dialah yang rasa kegatalan hidungnya. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...