17 August 2011

oH sHit giLA!!

Assalamualaikum :)

muka aku ketat je sepanjang hari


semalam merupakan hari yang paling SHIT yang pernah aku tempuhi sepanjang prasejarah aku hidup. heh. hiperbola siot. nak tau kenapa? sebabnya, bangun pagi, gosok gigi, cuci muka terus mandi...erk. apa pasal nyanyi pulak ni. mereng dah aku. heh. pagi tu aku bangun takdela lambat sangat. standard ah orang kelas pukul 830 bangun pukul 730 kann. then, tunggu lift. tunggu lift tu ibarat menunggu bulan jatuh ke riba. bapak lama wa cakap sama lu. fine lah, lif pun sampai. masuk, tekan G, then turunnnn. dah elok je aku keluar blok nak membelok ke jalan besar *ecey, gaya cakap macam bawak kete, padahal jalan kaki je ponnn.

" alamak, lab coat! " ah, sudah. nak kene patah balik la ni gamak nye. tengok jam. hurm, ada masa lagi. maka, aku pun mengambil keputusan untuk patah balik ke bilik. on the way nak patah balik tu orang pandang aku semacam. lu apehal. gua ada kacau idup lu ka. takdak kan. heh. gaya cam nak cari pasal je kan. enough of all the drama. sambung cer. dah sampai bilik, kalut-kalut nak bukak pintu, " eh. laptop aku tak simpan lagi " hadoyai. bukak balik pintu. simpan laptop. tengok jam. hurm, kompom lambat dah ni. haiyok.

dah turun, pastu aku pun apalagi, memecut bagai nak rak. tapi tak leh nak pecut mana pun sebab langkah aku kecik plus aku pakai baju kurung haritu. tak sopan rasanya kalau nak berlari berkejaran pakai baju kurung. ye dak. dalam perjalanan nak pergi kampus, ada pulak dua ekor minah psycho belakang aku. "eh, kau tak boleh jalan lambat lagi ke? " , " dah lambat pun jalan lenggang kangkung lagi? "

SHIT gilaaa. memanglah diorang cakap sesama diorang je tapi kalau nak cakap tu tengok-tengok lah kiri kanan depan belakang duluu. tak perlu kot nak cakap kuat-kuat. bisik-bisik sudah. heh. kau berjaya meng'psycho' aku tahu??!! fuh, selamat lepas tu diorang ikut jalan lain, aku ikut jalan lain. lalu aku pun meneruskan perjalanan ku . dalam hati dah merangka-rangka ayat nak cakap apa kat madam nanti. urgh. nak cakap apa ni. opps, dah sampai. eh, madam keluarlah. sebelum aku nak masuk kelas tu madam dah keluar dulu. pheww. tak payah nak cakap apa. hoho. dengan penuh semangatnya aku pun bukak lah pintu kelas. tu.

aik, ape pasal sikit je orang ni. " err, harini ada test lagi eah " oh mannn. beribu kali SHIT. sepatutnya aku tak payah nak datang kelas pagi ni sebabnya ada group yang tak lepas lagi speaking test. hadoy. apela malang sungguh nasib aku ni. urghhh. awat la tak habaq awal-awal. kan ke sepatutnya aku boleh golek-golek lagi kat bilik. dua jam tuuu. aku nak buat apa ni. haiyok.

okaylah, malas nak membebel banyak lagi. banyak benda yang buat aku mencarut bagai nak rak. kurang dah pahala puasa aku. hello, aku puasa okay. meh sini aku senaraikan apa lagi yang buat aku mencarut semalam.

1. semua benda di atas
2. tak bawak lab report bio means kene balik bilik skali lagi *SHITTTT
3. lab tadi experiment cam hampeh. group macam takde kerjasama langsung. *chill~
4. ada quiz chemist *tak revise lagi
5. balik lambat. pkul7 baru sampai bazar. makanan dah tkde :(

nasib baik abang kat bazar tu nak masakkan char kuey tiow untuk aku. so, it made may day :)

banyak lagi mende yang berlaku sebenarnya tapi aku malas nak listkan lagi. hoho.

tido lagi bagus,
~unlimited love~

2 comments:

fatin syahirah :) said...

bagus sebab ada aku :p wakaka

~unlimited love~ said...

@fatin syahirah :)

banyaklah kau. kau lah penyumbang segala kekalutan yang melanda. heh.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...