08 January 2013

I Feel Good

Assalamualaikum :)
Walaikumussalam.

sapu sapu sampah Seminggu menghilang tak update belog ni. Whoaaa rindunyaaaaa. Yelah, bukan sesaja mengabaikan blog ni. Tapi sibuk dengan final exam yang sangat membunuh dengan killer subjectnya. And now its unofficially over!! :D Wait, kenapa unofficial? Sebabnya ada satu minggu gap sebelum the next and final paper. sigh But, who cares kan. Setelah memerah otak selama seminggu berturut-turut, why not take a chill pil and have a break with kit kat selama dua hari kan. hikhik

Lepas habis exam kimia fizik haritu aku pergi ambik my baby kat hepa

 tadaaaa!!!

the front

the back

proud to have this in my wardrobe :D

Dari haritu lagi aku duk tenung website Sometimes tu sampai room mate aku pun kata, kalau nak beli tu beli jelah. hikhik Dan akhirnya aku mengambil keputusan berani mati untuk membelinya. And now my baby has a new home! Yipeee~ Ni pun setelah berfikir panjang and fortunately aku dapat wang sagu hati dari KWSP sempena aku grad dari asasi haritu. So, berbekalkan duit yang ada, makanya aku pun beli lah beg ni guna duit tu. hikhik Alhamdulillah, one of my wishes for 2013 dah tercapai. Lots more to come. Can't wait >.<

Baru-baru ni seluruh negara di gemparkan dengan kedatangan taufan Sonamu yang bakal melanda Jepun dan kemungkinan akan turut rasa biasannya di kawasan Pantai Timur which is to be exact Terengganu dan Kelantan. Alhamdulillah, nothing happened. Dikatakan angin Monsun telah berjaya mematikan angin dari taufan Sonamu tu. Semua boleh berlapang dada dan menjawab exam dengan tenangnya :D

Oh, dan semalam (7 Januari) merupakan hari lahir yang ke dua puluh dua insan tersayang. you know who you are ^.^ Selamat hari lahir awak, semoga Allah memberkati kamu :) Sorry for the late wish. Nah kek. hihihi

happy birthday to you, 
happy birthday to you,
happy birthday to youu~
happy birthday to you :)
tiup lilin

Jeles dengan bebudak course lain sebab dah boleh balik. Rata-ratanya dah start balik harini. Me? Ada lagi seminggu baru boleh balik. sigh Nevermind. Setiap perkara pasti ada hikmahnya, kannn. Seminggu ni nak kemas bilik, nak pergi pasar payang untuk beli souvenir dan menikmati saat-saat akhir semester satu. Lepas ni dah tak boleh nak relax sangat dah. So, kita enjoy. weee~

Well well, terasa panjang sangat pulak entry kali ni. See you next time. kenyit mata

chiao
- amira_hasrori -

3 comments:

Fakhrul R said...

not bad beg too..cantik :)p

Fakhrul R said...

not bad beg tu..cantik :)p

amira_hasrori said...

@Fakhrul R thanks ^.~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...