25 June 2011

FaTin? aMira? FatiN amiRaH?

Assalamualaikum :)

hey there silent readers. eheh.

memandangkan aku dah masuk dalam persekitaran dan environment yang baru (sama jelah environment ngn persekitaran kan) makanya proses mengenali diri pun bermula. kalau nak kenal mesti lah kene tahu nama kan. penting ye nama tu. kau akan diingati kerana nama kau. so, yeah. budak2 kelas aku sekarang ni tengah dilanda dilema nak panggil aku ape. FATIN ke, AMIRA ke. takkan nak panggil FATIN AMIRAH kot. macam ter'over' panjang lah pulak kann. tapi aku tak kisah punn. kenapa nak keliru? sebabnya dalam kelas aku tu ade jugak yang nama FATIN dan ade jugak yg nama AMIRAH. so? cenggana tu. habaq mai satt. susah betul bila nama aku sangat femes. heh. terperasan lah pulak kan.



sebenarnya aku tak berapa kisah sangat korang nak panggil aku ape. janji aku selesa dengan panggilan tu dan tak lari jauh sangat dengan nama asal aku ye. dan aku lebih prefer sebenarnya kalau orang panggil aku AMIRA daripada FATIN. kenapa? entahlah. sebab dah biasa kot. kat memana pun orang panggil aku AMIRA. kalau yang panggil aku FATIN pun yang formal2 je. macam lecturer ke cikgu ke. kalau kat sekolah dulu sape yang panggil aku FATIN aku selalu tak layan. haha. tengokla macam mana nanti kat sini :p

the best solution yang aku nampak di sini ialah sama ada korang panggil aku AMIRA HASRORI atau MIRA HAS atau AMI atau AMY. pun boleh laa. layan je semua tu. heh. tapi AMY tu macam geli je. haha. macam tu lah kot. jadinya, selamat berkenalan semua :)


dilarang sama sekali panggil aku dengan nama yang pelik2 ye.
~unlimited love~


4 comments:

LoLLy~ said...

mira has? hahaha ok gak ade nama abah kt situ,hak3...name aku tanak ltk?

~unlimited love~ said...

@lolly~

yelah. nak beza aku dgn budak lagi satu. nama kau nak buat ape. buat semak je. huh.

Dorky Guy said...

amir amarah~ ok?

~unlimited love~ said...

@dorky guy

otak hang. langsung takde kaitan dengan nama aku.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...