21 October 2011

15 dAys cHaLLengE : dAy 8

Assalamualaikum :)

Day 8 : 8 things I've known for

*i actually do not have any idea on this, so i just going to merepek je lah kan, hehe. :p

#1 kuat merepek

#2 makan banyak tapi still kurus

#3 chill je even keje berlambak tak siap

#4 kawan aku cakap aku ni agak laser hehe

#5 banyak cakap tapi mak aku kata aku pendiam, haha

#6 suka jalan sorang-sorang seronok apa

#7 agak kasar hehe

#8 ada kamera tapi orang lain yang pegang kamera aku pelikkan, hehe


i  am me :)
~unlimited love~

2 comments:

Anonymous said...

xtau nak komen apa..hoho

~unlimited love~ said...

@anonymous

dah tu, yang pegi komen buat apa -________________-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...